A girl with a mission

Believe me, I know

Van de ene vage klacht naar de andere, van het kastje naar de muur gestuurd en nog niet weten wat er mis is met je. Vermoeiend. Ik weet het. Ook ik moest er op de harde manier achter komen wat er bij komt kijken als je een vrouw bent. Het zo vermoeid zijn dat je je dagelijkse activiteiten niet goed meer kan uitvoeren, stemmingswisselingen waar je u tegen zegt, niet fit voelen en het feit dat alles altijd maar afgeschoven wordt op het feit dat je een vrouw bent en je het moet accepteren dat het er maar bij hoort. Ik kan je vertellen dat het zijn van een vrouw geen diagnose is! Het is niet normaal om dit allemaal te ervaren!

Ik was het zat, ik wilde het oplossen en dan moest ik het zelf maar doen! Ik startte met krachttraining en dat heeft mijn leven compleet veranderd. Na veel uitproberen, vallen en opstaan merkte ik langzaam maar zeker progressie. Ik leerde mijn lichaam en brein steeds beter kennen en mijn klachten namen af.

Het vrouwelijk lichaam wekte mijn interesse steeds meer. Hoe het werkt en hoe je ermee omgaat. Ik leerde steeds meer over de impact van voeding, slaap en stress. En uiteindelijk ook over de belangrijke rol van hormonen. Daardoor ben ik begonnen met coachen. Om naar vrouwen over te brengen dat het mogelijk is om zonder al die nare klachten te leven. Daarmee is mijn doel om vrouwen bewust te maken van hun lijf, wat er allemaal invloed op heeft en waar het lichaam allemaal toe in staat is.

Veel vrouwen hebben daardoor ervaren hoe het is om zichzelf weer energiek te voelen, geen vage klachten meer te ervaren (ja echt het is mogelijk!) en om zichzelf sterk en zelfverzekerd te voelen.

En dit gevoel is iets wat ik voor jou ook wens. Het is tijd om je (mentale)gezondheid prioriteit te geven en jouw potentie te ontdekken, om de beste versie van jezelf te worden!