Hormonen
& Voeding guide

Ontdek hoe je je cyclus en hormonen kan ondersteunen met de juiste voeding in elke fase

Hormonen
& Voeding guide

Ontdek hoe je je cyclus en hormonen kan ondersteunen met de juiste voeding in elke fase

Ontdek hoe voeding jouw hormonale balans beïnvloedt en leer welke voedingsstoffen essentieel zijn voor elk specifiek stadium van je cyclus.

Duik dieper in de fascinerende relatie tussen jouw hormonen en voeding, en ontdek hoe je met gerichte voedingskeuzes je lichaam in balans kunt brengen. Deze geeft je niet alleen inzicht in het begrijpen van de complexe wereld van hormonen, maar ook leert hoe je jouw voeding kunt afstemmen op de verschillende fasen van je menstruatiecyclus.

Of je nu struggelt met hormonale klachten, je stemming wilt verbeteren, of simpelweg wilt begrijpen hoe je meer energie kunt krijgen, deze guide biedt praktische en bruikbare informatie om jou te ondersteunen in dit proces.

Start met het nemen verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid en ontdek hoe je de regie kunt nemen over je gezondheid, stap voor stap, cyclus na cyclus. Waarmee jij de gezondste en gelukkigste versie van jezelf gaat worden!

Wil jij?

Wil jij?

Faq

Veel gestelde vragen

Deze guide geeft je inzichten in de relatie tussen jouw hormonen en voeding. Je leert welke voedingsstoffen essentieel zijn voor elk specifiek stadium van je menstruatiecyclus, welke voeding je het beste kan vermijden en welke voeding juist jouw cyclus ondersteunt waardoor je je hormonale balans kunt optimaliseren.

De guide is ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de impact van hormonen op ons lichaam en meer wilt leren over de menstruatiecyclus. Of je nu hormonale klachten ervaart, je stemming wilt verbeteren, of simpelweg meer wilt weten over het optimaliseren van je gezondheid, deze guide is voor jou.

Geen zorgen! De guide is opgesteld met duidelijke uitleg en toegankelijke informatie. Het is ontworpen om zowel beginners als mensen met meer ervaring in voeding en hormonen te helpen.

Door inzicht te krijgen in hoe voeding je hormonale balans beïnvloedt en welke voedingsstoffen belangrijk zijn in verschillende fasen van je cyclus, helpt deze gids je om praktische veranderingen aan te brengen. Je kunt verwachten dat je meer energie krijgt, minder last hebt van pijnlijke menstruaties en een verbeterde stemming ervaart.

In mijn coaching, richt ik me niet alleen op mindset, maar leg ik ook de nadruk op mindfulness en voorzie ik je van praktische tools, waaronder specifieke oefeningen. We gaan samen bepaalde patronen aankijken en ik verzeker je dat dit geen zware last hoeft te zijn. Ik help je met het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf, jouw rust, liefde en potentie. Samen doorbreken we zelfbeperkende overtuigingen, bouwen we aan zelfvertrouwen en cultiveren we een positieve mindset.*

Ik sta altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Neem contact met me op via de contact pagina.

Na de betaling ontvang je de guide in je email.